Ouder- en kindgym

Speciaal voor de allerkleinsten geven wij ouder- en kindgymlessen. Deze lessen zijn bedoeld voor peuters die zelfstandig kunnen lopen en voor kleuters tot en met 4 jaar. Zij komen samen met een ouder (of bijvoorbeeld een grootouder of tante) gymmen. De lessen duren 45 minuten en de enthousiaste leidsters weten daar elke week weer een gezellige en leerzame les van te maken.

Tijdens de les draagt het kind kleding waarin het gemakkelijk kan bewegen. Gymmen kan op blote voeten of op binnen(sport)schoenen. Dit geldt voor zowel ouders als kind. Met name jonge kinderen hebben veel baat bij bewegen op blote voeten, zo voelen ze beter wat ze doen en leren ze stevig staan op platte voeten. Sporten op sokken is glad en daardoor onveilig.

Het is altijd mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Hiervoor hoef je je niet apart aan te melden. Je kan vlak voor de les naar de zaal komen en je melden bij de leiding. De leiding houdt er rekening mee dat er altijd proeflessers kunnen komen.

Er zijn ook ouders die deelnemen aan de les met twee kinderen. De een vindt dit goed te doen, de ander is er behoorlijk druk mee. Alle kinderen en ouders zijn anders. Maak vooral gebruik van de twee proeflessen om erachter te komen wat bij jullie past.

Bekijk in het lessenoverzicht waar en wanneer de lessen plaatsvinden. De lessen in het lesrooster hebben allen nog voldoende ruimte voor nieuwe leden.

Bij vragen vooraf mag er altijd contact opgenomen worden.

Open Whatsapp
1
💬 Heb je hulp nodig?
Scan de code
👋 Welkom bij HGV Hengelo!

Leuk dat je ons hebt gevonden! Heb je vragen of hulp nodig? 🤔

Voor snel antwoord, app ons op 📲
06-43118346.
Voor e-mails, stuur naar ✉️ secretariaat@hgvhengelo.nl.
Volg ons voor updates op 📷 Instagram, 📘 Facebook, en 🎥 TikTok.
We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze lessen! 😊🏋️‍♀️🎉