Passend sporten

Voor kinderen die in de reguliere sportlessen niet goed tot hun recht komen, is er het passend sporten. Elke woensdag gaan we van 15.30 uur tot 16.30 uur wordt gezellig en met plezier samen verschillende sport- en vrije tijdsactiviteiten gedaan met enthousiaste en intensieve begeleiding vanuit H.G.V., ondersteund door een professional. Bij het passend sporten bieden we je een veilige sportomgeving waar je met plezier jezelf kan ontwikkelen wat bij jou past.

Passend sporten is voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar. Voor als je bij je huidige sport moeite hebt om aansluiting te vinden en op zoek bent naar een oplossing. Wanneer je graag bij een sport wilt en wel wat extra hulp en begeleiding kunt gebruiken. Wanneer je door bepaalde uitdagingen zoals ADHD, autisme, angsten etc. het lastig vindt om aansluiting te vinden bij een sport.

Wanneer het belangrijk is om vanaf het eerste moment specifieke begeleiding te bieden, kunnen ouders of hulpverleners contact met ons opnemen voor een vooraf-gesprekje. We proberen dan om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Open Whatsapp
1
💬 Heb je hulp nodig?
Scan de code
👋 Welkom bij HGV Hengelo!

Leuk dat je ons hebt gevonden! Heb je vragen of hulp nodig? 🤔

Voor snel antwoord, app ons op 📲
06-43118346.
Voor e-mails, stuur naar ✉️ secretariaat@hgvhengelo.nl.
Volg ons voor updates op 📷 Instagram, 📘 Facebook, en 🎥 TikTok.
We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze lessen! 😊🏋️‍♀️🎉