Skatehockey

H.G.V. introduceert een geheel nieuwe tak van sport: skatehockey. Een soort vriendelijke en goedkope vorm van ijshockey op skates. Op zondagmiddag spelen groepen skatehockeyers, eerst een jeugdgroep en vervolgens een oudere jeugdleden en volwassen ploeg.

De jeugdles vindt plaats op zondagmiddag van 12.00 uur tot 13.00 uur en aansluitend trainen de oudere jeugdleden en volwassenen van 13.00 tot 15.00 uur, bij mooi weer op de Combibaan aan de Van Alphenstraat. Die baan wordt ’s winters gebruikt als schaatsbaan en ’s zomers als skatebaan.

Ben je 8 jaar of ouder en lijkt het je leuk om als een van de allereersten in Nederland deze sport te proberen? Of ben je iemand die zin heeft in een snelle sport? Kom dan proeflessen volgen!

Meenemen

Je hoeft bij de proeflessen niets bijzonders mee te nemen, omdat we skates, sticks en beschermers op voorraad hebben. Bij slecht weer moet je natuurlijk wel je eigen binnenschoenen meenemen. Als lid heb je op den duur ook eigen skates, stick (voor €10,00 bij ons te koop) en beschermers nodig.

Proefles

Wil je eens mee komen doen? Leuk! Bel dan even waar we spelen, want bij slecht weer of in het winterseizoen spelen we in een sporthal.

 
Open Whatsapp
1
💬 Heb je hulp nodig?
Scan de code
👋 Welkom bij HGV Hengelo!

Leuk dat je ons hebt gevonden! Heb je vragen of hulp nodig? 🤔

Voor snel antwoord, app ons op 📲
06-43118346.
Voor e-mails, stuur naar ✉️ secretariaat@hgvhengelo.nl.
Volg ons voor updates op 📷 Instagram, 📘 Facebook, en 🎥 TikTok.
We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze lessen! 😊🏋️‍♀️🎉