Trampolinespringen

Wij geven les in trampolinespringen. In Nederland is het een grote sport, maar binnen Twente zijn wij de enige aanbieder. Onze trampolines springen tot zes meter hoogte, dat is veel hoger dan de trampolines in de tuin of een trampolinepark. Daardoor kun je veel meer leren op onze trampolines, onder begeleiding van onze trainers.

Wat leer je bij trampolinespringen?

Naast de basistechnieken voor het springen op de grote trampoline wordt onder deskundige begeleiding ook naar spectaculaire trucs toegewerkt. Hierbij wordt geprobeerd de veelzijdigheid van de grote trampoline te laten ervaren door in vrijwel elke les weer andere bewegingen aan te bieden. Aan het eind van elke les krijgen leden de vrijheid om zelf te kiezen wat zij nog willen oefenen, wat zij in eerdere lessen hebben geleerd.

Ook les voor volwassenen!

We bieden trampolinespringen aan voor alle leeftijden. Voor de jeugd zijn in verschillende leeftijdsgroepen lessen en we hebben ook een les voor volwassenen!

Bekijk waar en wanneer we lesgeven in het lesrooster!

Maak gebruik van de twee proeflessen of neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Muurtrampolinespringen?

Speciaal voor onze grote jubileumvoorstelling, het Sportspektakel, hebben wij een bijzondere vorm van trampolinespringen geleerd: muurtrampolinespringen (walljumping). Sinds de show treden wij regelmatig op met onze mooie opstelling van een houten huis aan een bouwsteiger met de grote trampoline ervoor. We oefenen privé voor deze act en geven dus geen les in muurtrampolinespringen. Interesse in een optreden? Neem contact met ons op!

In onderstaand promotiefilmpje worden lastige oefeningen getoond. In onze lessen kun je als beginner altijd starten!

Open Whatsapp
1
💬 Heb je hulp nodig?
Scan de code
👋 Welkom bij HGV Hengelo!

Leuk dat je ons hebt gevonden! Heb je vragen of hulp nodig? 🤔

Voor snel antwoord, app ons op 📲
06-43118346.
Voor e-mails, stuur naar ✉️ secretariaat@hgvhengelo.nl.
Volg ons voor updates op 📷 Instagram, 📘 Facebook, en 🎥 TikTok.
We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze lessen! 😊🏋️‍♀️🎉